Update beveiligingscertificaat MiVoice Business

Mitel heeft een belangrijke beveiligingsupdate uitgebracht voor klanten die MiVoice Business Release 5.0 tot en met MiVoice Business Release 9.0 SP2 gebruiken. Deze update moet voor 21 augustus 2020 geïnstalleerd worden om ervoor te zorgen dat uw communicatiekanalen zonder onderbreking blijven werken. De update is snel en eenvoudig te installeren en kan met gemak door uw Mitel-partner worden uitgevoerd.

De installatie van een beveiligingsupdate kan deze foutmelding snel verhelpen en ervoor zorgen dat uw systeem naar behoren blijft werken. Afhankelijk van de releaseversie van uw MiVoice Business-systeem, volgen hier een aantal opties:

1. Installeer de MiVoice Business Release 9.1 of 9.0 Service Pack 3 en update uw netwerk met de nieuwste software.
2. Installeer een update van het beveiligingscertificaat voor Release 5.0 tot Release 9.0 SP2

Geschiktheid

De beveiligingsupdate is vereist voor de volgende MiVoice Business-oplossingen (inclusief alle verbonden servicepakketten, MiCD, Virtual en MiVoice Business Express releases):

• Mitel Communications Director R5.0
• Mitel Communications Director R6.0
• MiVoice Business R7.0, R7.1 en R7.2
• MiVoice Business R8.0
• MiVoice Business R9.0 (vóór R9.0 SP3

Installatie

Mitel raadt aan om de update te laten installeren door uw ervaren Mitel-partner. Neem zo snel mogelijk rechtstreeks contact op met uw partner om een afspraak te maken voor de installatie op een tijd die u uitkomt.

Als u niet weet wie uw Mitel-partner is of als u geen Mitel-partner meer heeft, ga dan naar onze Mitel Partner Locator voor een overzicht met alle reseller-partners in uw regio of neem contact op met Mitel voor hulp:

Verenigde Staten en Canada +1 800 722 1301
VK / MEA +44 1291200020
Australië/Nieuw-Zeeland en landen in Azië-Pacific +61 (0)2 9023 9531
Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland +49 303 119 6657
België en Luxemburg +32 800 26239
Frankrijk +33 161370424
Nederland +31 882356422
Spanje +34 911 234 661
Italië +39 800597003

Neem contact op met Mitel