CloudKOM lancerer kommunikation i skyen baseret på Mitel’s MiCloud Telepo

CloudKOM kan nu, som den første danske udbyder, tilbyde en vifte af moderne cloud-tjenester til danske kunder og dermed sikre nye fleksible måder at arbejde på for den moderne bruger. Brugere kan nu arbejde hvor som helst på deres foretrukne device, inkl.smartphones, iPad, PC/Mac og bordtelefoner, og derved øge deres effektivitet og produktivitet og sikre en god balance mellem arbejde og fritid.
Lars Røjgaard Andersen, Managing Director hos Mitel Denmark A/S, udtaler: “Vi er meget glade for lanceringen af den første serviceudbyder i Danmark, der tilbyder Mitels MiCloud Telepo løsning. Vi er sikre på, at flere vil følge efter, når løsningen hurtigt viser sine konkrete fordele for såvel virksomheder som udbydere. På nuværende tidspunkt leverer vi 33 millioner cloud-forbindelser hver dag, og vi er den hurtigst voksende cloud-udbyder i verden.”

Mitels MiCloud Telepo løsning har allerede opbygget en dominerende position på det svenske marked. Mange af Sveriges mobilselskaber og serviceudbydere anvender med stor succes løsningen til at udbyde deres avancerede løsninger og services.

“Nu kan vi tilbyde virksomhederne den mest innovative cloud-kommunikationsløsning på markedet, og de kan fortsat selv vælge mobiloperatør,” forklarer Jesper Rytter, CEO hos CloudKOM.

Morten Bønnelykke, CEO hos Relacom og forhandler af CloudKOM´s cloud-løsning siger: “Vi har længe søgt en cloud-løsning til vores eksisterende og nye kunder. Vi har nu valgt MiCloud Telepo fra Mitel via CloudKOM, da vi har vurderet det til at være den mest fleksible og brugervenlige løsning, der i dag tilbydes på det danske marked.”

MiCloud Telepo er en multi-tenant kommunikationsløsning, som sætter udbyderne i stand til netop at sammensætte løsningen, så den møder kundens behov. Samtidig er løsningen simpel at installere, servicere og bruge. Tjenester baseret på MiCloud Telepo er tilgængelige i Sverige, Finland, Belgien, Holland og Danmark – og flere lande vil følge i nær fremtid.

Är du redo att prata med en säljare? Kontakta oss.